Kantoorvilla Het Hoogeland
Museumlaan 2, 3581 HK Utrecht
e info@molenaarmarks.nl
t 030 310 7362
f 020 240 22 19

Koop- en verkoop van ondernemingen

De advocaten van Molenaar | Marks kunnen putten uit een ruime ervaring in het begeleiden van de koop- en verkoop van ondernemingen (share deals en asset deals). Mede door de specialistische kennis van kantoor op ondernemingsrechtelijk en financieel gebied zijn wij in staat om voor onze cliënten maximaal voordeel te halen en eventuele risico’s en aansprakelijkheden tot een aanvaardbaar minimum te beperken, zonder daarbij de dynamiek tussen partijen uit het oog te verliezen.

Wij begrijpen dat ondernemers behoefte hebben aan een efficiënte begeleiding bij overnames, maar niettemin op zoek zijn naar toegevoegde waarde van hun advocaat. Dat ziet u terug in onze aanpak. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Waar nodig maken wij gebruik van ons netwerk van gespecialiseerde advocaten, accountants, fiscalisten, financiers, mededingingsexperts en notarissen om zeker te zijn dat u op dezelfde expertise kunt rekenen als bij de grote gespecialiseerde (Zuid-as) kantoren, waarmee wij onze dienstverlening durven te vergelijken.

Contact opnemen